Winter cyclo- & veldtoertochten

unitas leeuwkampshirt 2014 flandrien.be.cdr

FLANDRIEN FREEZE START OP 15/09

FLANDRIEN FREEZE brengt een ruim aanbod van winterse mountainbike- en fietstochten. FLANDRIEN.BE trekt hiermee de aandacht op de winteractiviteiten van onze Vlaamse fietsclubs.


FLANDRIEN FREEZE houdt in dat de fietsclub-organisator zorgt voor een uitgebreide aankondiging op zijn eigen website. In die aankondiging zit een verzorgde flyer van minimum 800×600 pixels, uitgebreide technische informatie over de ritten, de parkoersbeschrijvingen en voor de tochten (zowel cylco als mtb) de visuele gpx-bestanden voor de de diverse ritten. Visuele gpx-bestanden kan je publiceren op Routeyou, GPSies, Garmin, GoogleMaps, ea… Pluspunten hierbij zijn ook dat de organisator een uitgeschreven omloopbeschrijving voorziet van ongeveer 25 lijnen waarin de belangrijke trackzones zo goed mogelijk beschreven en benoemd worden….; sites waar enkel een link opstaat naar een flyer komen niet in aanmerking voor een link op onze site maar worden enkel vermeld met hun technische info.
Bij elk FREEZE-event plaatsen wij het WEBINFO + logo, dat je onmiddellijk naar deze passende info laat surfen. Topkwaliteit van topfietsclubs! De FLANDRIEN FREEZE promotie op FLANDRIEN.BE = GRATIS en uitsluitend voor Vlaamse fietsclubs.


FLANDRIEN FREEZE XL maakt in de winter een selectie van de beste klassieke recreatieve fiets- en mountainbike organisaties in Vlaanderen. Minimum afstand om in aanmerking te komen voor Flandrien Freeze XL is een afstand van 50 km MTB.  Publicatie op de eigen website noodzakelijk minstens 14 dagen vooraf.

unitas leeuwkampshirt 2014 flandrien.be.cdr

 

Advertenties