Wout Van Aert, Rutger Wouters en Lotte Kopecky in de driekleur tijdrijden

Tijdrijden is een discipline voor echte overlevers, maar de discipline kan niet overleven als er geen ploegleiders zijn die er niet in geloven. Geen Deceuninck renner aan de start bij afwezigheid van Evenepoel en Lampaert, maar ook geen renners  van Bingoal Wallonie aan de start….
Met de strijd tussen Van Aert en Campenaerts moesten we het dus doen. Wout Van Aert in topvorm en Victor Campenaerts die na tegenslagen zich  zelf kost wat kost wil terugplaatsen bij de grote tijdritspecialisten deden wat van hen verwacht werd : één en twee – bravo voor de herstellende Voxsnor !


Bij de Elite 2 was de strijd tussen Jari Verstraeten en David Boucher verwacht maar de sterk op dreef zijn de Rutger Wouters mag een jaar lang de trui dragen en scoort 2 op twee in een week  tijd!


JONAS RICKAERT KNALT NAAR BRIEK TOP 3

De Ronde van Vlaams-Brabant in de benen hebben heeft zijn voordelen. Jonas Rickaert reed er een degelijke koers, trok naar de Omloop van het Hageland, won er op schitterende wijze en leverde een verdienstelijke prestatie op het nationaal kampioenschap tijdrijden. Alles samen goed voor een pakket extra punten in het Briek klassement waarmee hij in een paar weken tijd op plaats drie prijkt. Een bewijs dat een deelname aan het nationaal kampioenschap tijdrijden veel meer waarde heeft dan veel teams inschatten.
De lijn kunnen we ook doortrekken naar Rutger Wouters die bij de elite zonder contract de titel binnenhaalde nadat hij eerder deze week al de zege in Tielt Winge haalde.


meer info omtrent de aangepaste Briek-ranking