Red de koers !


RED DE KOERS ! Oproep tot wielerminnend Vlaanderen. Heel veel aandacht van de wielerwereld voor de heropstart van de koers voor internationale wedstrijden. Respect voor de inzet van alle wielerleiders. Maar geef ons ook koers in Vlaanderen.

FLANDRIEN.BE  roept alle organisatoren, bondsleiders van Cycling Vlaanderen  en Belgian Cycling op om de wedstrijden voor elite dames en elite heren die in de tweede helft van dit jaar nog kunnen doorgaan open te stellen voor een zo breed mogelijk deelnemersveld. Geef ook onze Vlaamse teams en renners in de mate van het mogelijke de kans om zo massaal mogelijk aan de start te komen.

Enkele ideeën ? Cycling Vlaanderen en gemeentebesturen herleid de organisatiekosten deels  of geheel. Laat alle elitecategorien rijden in een open formule. Hierdoor kunnen ook alle elite z.c  en u23 met hun team deelnemen aan profkoersen. Breng ideeën en concrete plannen naar buiten.

Applaus alvast voor Jo Gosseye van GP Zottegem en Nick Nuyens van Bingoal Cup voor hun idee om een ‘nationale versie’ van de GP Zottegem en “Belgian Bingoal Rittenkoers”. Zij lieten al weten dat ze de toekomst positief willen hervatten. Wellicht zijn er ook anderen die mee willen werken aan “hét project” …

DE KOERS IS VAN ONS !

HELP DE KOERS OVERLEVEN IN VLAANDEREN ! 

ALLEMAAL SAMEN !

RED DE KOERS ! 

iedereen  die begaan is met de wielersport kan deze oproep delen, onderschrijven, leuk vinden, elke positieve boodschap is welkom…
flandrien.be@gmail.com 

EIGEN FOTO - PROFKOERS ERPE-MERE 2019